Galvoju jungtis ar mano pasirodymas bus toks pats, kaip pernai..

Parašė 09 rugpjūčio 2016 - 11:10:00
http://www.futbolas....lygos-rungtynes verta pamėgint ir šitoj lygoj sudalyvaut
Parašė 19 rugpjūčio 2016 - 08:54:49
Na ką, per pirmą turą surinkau daugiausiai taškų - 63, antras Rokas su 53. Paskutinis Turkaz su 36. Žaidžiau su 5 gynėjais, kurie visi kartu surinko vos 6 taškus, bet gerai, kad saugai ir puolėjai kažkuo pasižymėjo.
Šiandien antras turas prasideda.
Parašė 23 rugpjūčio 2016 - 10:34:37
Galėjau drąsiai lyderis būt, bet daug sužibėjusių žaidėjų išmečiau. Dabar iškart nusprendžiau rebuildą daryt ir pusė sudėties pakeičiau wildcardu pasinaudojęs.
Nebūtum lyderis. Būtum surinkęs 72 taškus su 1 turo sudėtim vietoj dabartinių 62, bet vis tiek dar pirmaučiau.
Parašė 23 rugpjūčio 2016 - 13:44:43
Nebūtum lyderis. Būtum surinkęs 72 taškus su 1 turo sudėtim vietoj dabartinių 62, bet vis tiek dar pirmaučiau.
Aš per tą laiką kol dar nebuvo galima sudėčių pažėt buvau gerų prisirinkęs veikėjų, kurie golus mušė ir t.t., bet kokius 5 kartus pakeičiau sudėtį ir naujus žaidėjus pirkau, kurie š sumalė, o dar ir ant suolo mėgstu mušančius pasodint.
Parašė 22 spalio 2016 - 22:05:05
Ir toliau tęsiasi mano tragiškas pasirodymas - trečias turas po wildcardo išnaudojimo ir dar mažiau taškų - 23...
Turkaz ganėtinai užtikrintai išsiveržęs į priekį.
Man ir tragedija kažkokia šis sezonas, taip gerai pradėjau, o dabar iki 5-os vietos nukritau.
Žiauriausią, kai aną savaitę C uždėjau ant Sono ir išleido jį tik po keitimo, nors šviežiai buvo atsiėmęs mėnesio žaidėjo titulą ir atrodė, kad tikrai loš ir loš gerai, nes varžovas nebuvo baisus...
Parašė 02 lapkričio 2016 - 12:00:20
Pagaliau po 4 ar 5 turų surinkau daugiau nei 30 taškų - 52 praėjusiame ture. Nors ir pakilau iš paskutinės lygos vietos, tačiau menka paguoda, nes dauguma surinko 60 ir daugiau taškų.. Iš keturių atsarginių pas mane du gynėjai traumuoti. Pagaliau Ibrahimovičių išmečiau, į jo vietą paimtas Lukaku. Neatsimenu, kada tokį prastą FPL sezoną būčiau turėjęs...
Šį pranešimą redagavo Reggie: 02 lapkričio 2016 - 12:00:55
Atsakyti

Panašios temos su panašiais raktažodžiais: EPL, Manageris, Fantasy
![]() |
Futbolas →
Nacionaliniai čempionatai →
Premier lyga →
Premier Lyga 2014/15Temą pradėjo Doshke , 15 Rgp 2014 ![]() |
|
![]()
|
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)