Kol neaiškūs abiejų boksininkų burtai ir būsimi varžovai tol sunku kažką pasakyti, bet jei vertinant vien pagal demonstruojamą formą paskutiniais metais, tai be abejonės Eimantas, o kaip bus realiai pamatysim jau greitai. O kokia paties nuomonė šiuo klausimu ? 
Mano nuomone Eimantas turi didesnių šansų nei Evaldas, kaip jau ir pats minėjai Eimantas pastaraisiais metais rodo tikrai gera forma, tiek žiūrint iš technikos pusės, tiek žiūrint iš fizinio bei psichologiško pasirengimo.
Nepamirštant, kad šiais metai olimpinėse žaidynėse bokse bus leidžiama kovoti ir profesionaliems boksininkams, tai sudaro iš tiesų minusų ir pliusų. Profesionalus boksas labai skiriasi nuo megėjų, profesionalai yra pratę judėti nuo aštuonių iki dvylikos raundų kovose, tai jie tuos tris raundus apsižiūri savo varžova, kaip prie jo prieiti, kokiam penktam raunde prasideda spaudimas, nepamirštant, kad jie kovoms ruošias po du, kartais net šešis mėnesius, jie turi laiko apsižiūrėti savo varžovo judesius internete, jo spragas ir visus kitus jo daromus veiksmus, o megėjai jie ruošiasi būtent kelioms kovoms iš karto, na, bet ar mano ir kitų boksininkų ir jų trenerių nuomonė pasitvirtins pamatysime per kovas, kaip jos vyks.
Varžovai gal jau taip galim spėti pasižiūrėjus praeitas kovas jo nuo 2015 iki 2016 metų, šios dienos. Varžovai irgi nėra silpni, europos čempionai, dalyviai, pasaulio čempionai, pas Evalda svoryje jei jis boksuosis iki 60kg, manau bus jau mano minėtas Vasyl Lomachenko, kuris tikrai rodo gera technika, fizini pasirengima, nora laimėti su kiekvienu smūgiu, na varžovas tikrai geras, kaip sakoma bokse kiekvienas smūgis gali būti paskutinis, bet jei Evaldas su juo pateks į viena svorį, Evaldui kaip ir jau šansų nėra aukso parsivežti, mano nuomonė tokia, palyginus jų pasirengimus, stovyklas, pačias pasirengimo sąlygas, Lomachenko tikrai pranašesnis, bei jau matytas praeitų olimpinių žaidynių veikėjas, prieš kurį Evaldas laimėjo tai Valentino Domenico, Italas tikrai geras varžovas, tik aš nežinau ar ji besiboksuoja, bei Kubietis Yasnel Toledo, bet kiek žinau jis svoryje iki 64kg, bet kiek žinau Evaldas irgi boksuosis iki 64kg svoryje, tai bus matyti.