Labai svarbi dvikova turėtų vykt tarp trenerių, gal net taktika ir nulems baigtį.

Parašė 19 rugsėjo 2015 - 10:15:41
Su pergale!! Dar kartą įtampos kupinos rungtynės, bet nuo to tik įdomiau! Mantas Kalnietis tritaškiu patempė mus, Kuzia malačius galbūt užčiaups tuos kritikus, kurie sako, kad jis per minkštas. Nežinia kur buvo Javtokas, bet matėme Antaną Kavaliauską.
Sunku patikėti, kad esame finale, grupėje atrodė, kad nieko nebus, bet štai žaidimo kreivė kyla su kiekviena diena. Dabar reikia kažkaip ispanus nugalėti, mano nemėgstamiausia komanda, gan arogantiški jie man.
http://www.tv3.lt/na...mantu-kalnieciu
Parašė 19 rugsėjo 2015 - 17:34:46
Tos dramatiškos pabaigos kiekvienose rungtynėse gerokai užgrūdino mūsiškius, tai turbūt turėjo nemažą įtaką vakarykščių rungtynių pabaigai. Nes vis tik serbai ganėtinai lengvai per visus varžovus iki šiol važiavo ir jų pagrindiniai žaidėjai ganėtinai daug poilsio turėdavo kiekvienose rungtynėse, priešingai nuo pagrindinių lietuvių. Labiausiai džiugina ir stebina Kuzminsko užsivedimas ir pyktis aikštėje, pagaliau užsivedė jis ir žaidžia nebe pilnais šortais. Įdomu, kiek dar sveikatos Kalnietis finalui turės.
Smagu vakar po rungtynių buvo Kauno centre. Teko sutikti 3 užsieniečių grupeles, pasipuošusias lietuviška atributika ir skanduojančius "Lietuva" su akcentu.

Parašė 19 rugsėjo 2015 - 21:28:46
Dieve mano, vakar rodėsi gausiu infarktą ir iš jūsų draugo Perkūno liks tik šaltiena, bet ačiū vyrams už puikų pasirodymą. Panašu, kad kritika (ar kažkas kitas) suveikė ir vyrai kol kas kovoja, kaip bado žaidynėse Labai tikiuosi, kad ant rytojaus nenukris ta kovinė dvasia ir ryt į Europos istoriją Lietuvos vardą dar kartą įrašysime aukso raidėmis!
Panašios temos su panašiais raktažodžiais: eurobasket, 2015, europos krepšinio čempionata
Kompiuteriniai žaidimai →
Krepšinio žaidimai →
Basketball Pro ManagementTemą pradėjo Doshke , 22 Lie 2015 ![]() |
|
![]()
|
||
![]() |
Krepšinis →
Nacionalinių rinktinių čempionatai →
2015 m. Europos krepšinio čempionatas →
Atranka į Europos čempionatąTemą pradėjo Doshke , 19 Rgp 2014 ![]() |
|
![]()
|
0 vartotojai(-ų) skaito šią temą
0 nariai(-ių), 0 svečiai(-ių) ir 0 slapti(-ų) nariai(-ių)